Om FLA

Hey. Velkommen til Free Living Academy, Danmark. Herligt at du kigger forbi.

På denne side Om FLA får du lige det gyldne overblik over hvem redaktøren er, lidt historie og hvad meningen med Free Living Academy, Danmark egentlig er.

Det er bare mig….

Jeg hedder Niels Andersen. Det er mig der er redaktøren. Det er mig der ejer denne side. Det er mig der har ansvaret for alt indhold. Det vil altså sige, at hvis du har nogle spørgsmål vedrørende FLA, nogle kommentarer, eller noget at brokke dig over – så er det mig du skal kontakte.

Så skriv dog noget…

Skriv dit spørgsmål eller din kommentar nederst på siden. Jeg checker kommentarer mindst et par gange om ugen. Bare skriv løs. Jeg skal nok svare.

Gode konstruktive spørgsmål og kommentarer er helt vildt velkomne. 

Alle useriøse, hadefulde, pornografiske, spam-agtige (find selv på flere) kommentarer ryger direkte i spam-kassen og vil ikke blive besvaret. Redaktøren nedkalder øjeblikkeligt en tre-ugers “isninger-i tænderne” forbandelse over afsenderen!

Hvad i alverden er FLA for noget?

Det er egentligt meget enkelt. For et par år siden gik det op for mig, at min pensionsopsparing lader meget tilbage at ønske. Ikke fordi der er nogen chance for at jeg bliver hjemløs og kommer til at sulte – men lidt ekstra penge til rejser og rødvin kan man jo altid bruge.

Samtidig gik det op for mig, at rigtigt mange mennesker tjener en fuldtidsindkomst online. Det gik også op for mig, at hvis man har sådan en online business – så kan man passe sit job fra hvor som helst i verden. Det vil altså sige, at man kan tjene penge og rejse samtidig.

Jeps. Den perfekte løsning for mig. Den købt. Det skal jeg!

Det ordner jeg i et snup-tag..

Én ting er at bestemme sig for at lære noget nyt – at lære hvordan man opbygger en stabil online indkomst. Noget helt andet er så faktisk at finde den rigtige information og fremgangsmåde.

For at gøre en meget lang historie meget kort: Efter ca. 3 års research og en stribe succes’er og fiasko’er kan jeg endelig stolt meddele at jeg har en fungerende og stabilt voksende online business.

Det er ikke noget med at jeg skovler millioner ind. Langt fra. Jeg har stadig langt i mål – men jeg véd at min model virker og jeg kan se at min online indtjening stille og roligt vokser.

Free Living Academy er moderskibet

Min online business består af flere hjemmesider og blogs. Free Living Academy, Danmark er mit danske “moderskib”. Her skriver jeg om alle de erfaringer jeg gjort og deler glad ud af min viden.

Hvis du er nysgerrig på hvordan man starter en online business – så er Free Living Academy et rigtigt godt sted at starte. Her er tonsvis af god, rigtig, ærlig og brugbar information. Og det er alt sammen GRATIS. Bare læs og brug løs.

Free Living Academy, Danmark er stedet hvor du kan lære om Økonomisk Frihed Gennem Online Aktiviteter.

Det var vist alt hvad jeg havde at sige. Husk – har du spørgsmål så smid dem i kommentar-boxen herunder. Jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Tak fordi du kigger indenfor.

Niels Andersen

FreeLivingAcademy.dk

FreeLivingAcademy.com

 

Yeah - Følg & Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *